fbpx
Rezultatele cautarii tale

Servicii

Serviciile de consultanta se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii, dezvoltatori imobiliari, investitori, institutii.

WestTeam Imobiliare va poate asigura o buna „vizibilitate” pe piata prin promovare si marketing pentru proprietati, investitii si proiecte imobiliare.

Va oferim posibilitatea de a beneficia de cele mai bune servicii pentru o serie de aspecte care privesc proprietatile imobiliare, ca de exemplu: consiliere pentru intocmirea actelor de transcriere a imobilului (respectiv contractul de vanzare-cumparare), verificarea documentatiei aferente imobilului – de exemplu, daca este intabulat si declarat la institutiile abilitate pentru evidenta acestuia, daca are succesiunea incheiata ori impozitele platite la zi, ipoteca radiata din foaia de sarcini a imobilului, etc. Puteti pierde o oferta foarte buna de la un client daca toate aceste aspecte nu sunt puse in ordine.

Ne place sa ducem lucrurile la bun sfarsit ! De aceea, vom urmari impreuna cu Dvs. intregul proces de desfasurare al tranzactiei.

Fiecare client este special pentru noi! Tinem cont de dorintele si exigentele fiecaruia !